Activiteiten in Delft

Download de SBG app en doe mee met activiteiten in Delft!

Activiteiten Rijswijk google play
Activiteiten Rijswijk Apple store

ONTDEK ACTIVITEITEN BIJ JOU IN DE REGIO

Welkom op de Activiteiten in Delft pagina! Hier bieden we een breed aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Zoek je sportieve uitdagingen, creatieve workshops of educatieve evenementen? In Delft is er altijd iets te doen voor iedereen.

Daarnaast kun je de app eenvoudig downloaden via de knoppen bovenaan. Vervolgens maak je snel een profiel aan en doe je mee aan (gratis) activiteiten bij jou in de buurt!

Wil je meer weten over de SBG app? Klik dan HIER

Activiteiten bekijken in een andere gemeente? Bekijk dan HIER al onze regio’s!

 

Meld je hieronder Direct aan voor activiteiten in Delft

Delft biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. We hebben alle activiteiten op deze pagina voor je verzameld, zodat je gemakkelijk kunt kiezen.

Volg deze vier stappen om je aan te melden:
1. Zoek een activiteit
Ten eerste: Gebruik de zoekfunctie. Typ de naam van de activiteit die je wilt vinden in het zoekveld.

2. Kies de datum(s)
Ten tweede: Vul bij ‘Periode’ de data in waarop je wilt deelnemen aan de activiteit.

3. Meld je aan
Ten derde: Klik op de ‘Ga’-knop om je aan te melden voor een activiteit die je leuk vindt.

4. Controleer je e-mail
Tot slot: Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de verificatielink in de mail om je aanmelding te bevestigen.

SBG app
Sportmix Delft

Activiteiten in Delft voor kinderen

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar in Delft zijn er tal van leuke activiteiten. De Buurtsportcoaches organiseren deze evenementen om kinderen actief te houden. Hier zijn enkele van de opties:

Sportmix activiteit in Delft

Sportmix biedt kinderen de kans om binnen en buiten verschillende sporten te ontdekken. Sporthallen en locaties zoals het Richard Krajicek veldje organiseren deze activiteiten. Kinderen kunnen deelnemen aan sporten zoals voetbal, basketbal, turnen en badminton. Verder spelen ze ook buiten spelletjes zoals tikkertje en andere leuke activiteiten. Echter is het doel om kinderen breed kennis te laten maken met sport en hen te inspireren actief te blijven. Bovendien bevorderen deze activiteiten fysieke activiteit, sociale interactie en teamwork. De Buurtsportcoaches zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen en zich veilig voelt.

Delft Try Out (basisschool)

Met Delft Try Out volgen kinderen gratis meerdere trainingen bij verschillende sportverenigingen. Bovendien helpt dit programma hen ontdekken welke sport ze het leukst vinden. Deze sessies zorgen ervoor dat elk kind zich welkom voelt en geniet van de sportervaring. Daarnaast kunnen ouders en kinderen hulp krijgen bij het vinden van de juiste sport.

De Buurtsportcoaches van Delft stimuleren sport en beweging onder kinderen. Ze werken samen met scholen en sportverenigingen om een breed aanbod aan activiteiten aan te bieden. Daarnaast draagt het bij aan een gezonde en actieve levensstijl voor de jeugd in Delft. Bovendien zorgen ze voor een veilige en inclusieve omgeving voor alle kinderen.

  Activiteiten in Delft voor jongeren

  Voor jongeren tussen 12 en 18 jaar biedt Delft een breed scala aan sport- en recreatieve activiteiten. De Buurtsportcoaches zorgen ervoor dat jongeren ’s avonds kunnen deelnemen aan sportactiviteiten in verschillende Delftse sportzalen.

  Sporten in de Wijk

  ’s Avonds zijn er sportactiviteiten speciaal voor jongeren in de wijk. Deze activiteiten variëren van verschillende sporten. Het doel is om jongeren een veilige en leuke omgeving te bieden waar ze hun energie kwijt kunnen en gezond blijven. Daarnaast zorgen deze activiteiten voor sociale interactie en bevorderen ze teamwork.

  Inloopmomenten

  Daarnaast zijn er meerdere wijkcentra en buurthuizen beschikbaar waar jongeren tijdens inloopmomenten terecht kunnen. Hier kunnen ze ontspannen, begeleiding krijgen en nieuwe sociale contacten opdoen. Verder bieden deze centra een breed aanbod aan activiteiten zoals knutselen, games, en studieondersteuning. Jongeren kunnen hier in een veilige omgeving hun vrije tijd doorbrengen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

  Delft Try Out VO (Middelbare school)

  Delft Try Out is ook beschikbaar voor jongeren van middelbare schoolleeftijd. Zij kunnen deelnemen aan gratis trainingen bij diverse sportverenigingen. Dit programma helpt jongeren verschillende sporten uit te proberen en te ontdekken welke sport het beste bij hen past. Daarnaast is het een uitstekende manier om kennis te maken met het lokale sportaanbod en nieuwe interesses te ontwikkelen. Bovendien biedt het een veilige omgeving voor sportieve groei.

  Jaarlijkse schooltoernooien in Delft

  Tot slot organiseren de Delftse Buurtsportcoaches in samenwerking met Delft voor Elkaar jaarlijkse schooltoernooien. Vervolgens ontvangen scholen hiervoor uitnodigingen en leerlingen kunnen zich aanmelden bij hun gymdocent. Daarnaast bevorderen deze toernooien sportiviteit en teamwork onder jongeren. Meer informatie over de schooltoernooien is te vinden op Sportenindelft.nl

   

   Sportief besteed groep
   Haaglanden beweegt

   Activiteiten in Delft voor Ouderen

   Voor ouderen in Delft is er een speciaal aanbod om gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Bovendien draagt regelmatige lichaamsbeweging op vele manieren bij aan de gezondheid en verhoogt de kwaliteit van het leven. De Buurtsportcoaches organiseren wekelijks diverse beweegactiviteiten onder de naam Senior Fit in verschillende wijkcentra. Hier zijn enkele van de opties:

   Wekelijkse Wandel activiteiten in Delft

   Allereerst zijn er wekelijkse wandelactiviteiten. Ouderen kunnen deelnemen aan de wandelgroep, wat een geweldige manier is om fit te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten. Na de wandeling is er tijd voor een kop koffie en een gezellig praatje.

   Stoelgym

   Vervolgens is er stoelgym. Dit is een geweldige manier om balans en weerbaarheid te trainen op eigen niveau. Deze activiteit is speciaal ontworpen om ouderen te helpen hun mobiliteit te behouden en te verbeteren.

   Bewegen op Muziek

   Verder is er Bewegen op Muziek. In samenwerking met een dansinstructeur voeren deelnemers verschillende dansvormen uit op een laagdrempelig niveau. Dit is niet alleen goed voor de lichamelijke gezondheid, maar ook voor de geestelijke gezondheid.

   Move2Taste!

   Daarnaast is er Move2Taste! is een samenwerking tussen Stichting Taste! en Delft voor Elkaar. Deze activiteit biedt een wekelijks sport-uurtje voor buurtbewoners. Het sport-uurtje staat in het teken van beweging en ontmoeting en wordt begeleid door een Buurtsportcoach en een vrijwilliger van Stichting Taste! Verder kunnen deelnemers na afloop genieten van koffie of thee in de tuin van Taste!.

   Welzijn op Recept

   Tot slot is er Welzijn op Recept. Leid je een zittend bestaan of wil je iets doen aan je conditie? Dan is Welzijn op Recept ideaal. Jong en oud, mensen met bewegingsklachten en mensen zonder klachten die fit willen blijven, kunnen hier trainen. Al met al helpt dit programma je om een gezonder levenspatroon aan te nemen.