Activiteiten in Rijswijk

Download de SBG app en doe mee met activiteiten in Rijswijk!

Activiteiten Rijswijk google play
Activiteiten Rijswijk Apple store

ONTDEK ACTIVITEITEN BIJ JOU IN DE REGIO

Welkom op de Activiteiten in Rijswijk pagina! Hier vind je een breed aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar sportieve uitdagingen, creatieve workshops of educatieve evenementen, in Rijswijk is er altijd voor iedereen iets te doen.

Daarnaast kun je de app eenvoudig downloaden via de bovenstaande knoppen. Vervolgens maak je snel een profiel aan en doe je mee aan (gratis) activiteiten bij jou in de buurt!

Meer weten over de SBG app? Klik dan HIER

Activiteiten bekijken in een andere gemeente? Bekijk dan HIER al onze regio’s!

 

Meld je hieronder Direct aan voor het aanbod in Rijswijk

Het activiteiten aanbod in Rijswijk is breed, waarbij we activiteiten aanbieden voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor uw gemak hebben we het volledige aanbod op deze pagina samengevoegd.

Meld je aan in 4 eenvoudige stappen:
1. Zoek activiteiten
Ten eerste: Gebruik de zoekfunctie. Voer bij het veld ‘zoeken’ de naam van die activiteit die je zoekt.

2. Bepaal welke datum(s)
Ten tweede: Indien nodig, kunt u bij ‘Periode’ de gewenste data invullen voor uw deelname aan een activiteit

3. Aanmelden
Ten derde: Wil je meedoen met een activiteit die je leuk lijkt? Druk op de ‘Ga’-knop om je aan te melden.

4. LET OP! Verificatie e-mail
Tot slot: Na aanmelding volgt een bevestigingsmail. Je ontvangt een mail met een verificatielink. Klik op deze link om je aanmelding te voltooien.

Dingen te doen in rijswijk
Team Brede Impuls

Activiteiten in Rijswijk voor kinderen

Voor kinderen van 2 tot 12 jaar voert Team Brede Impuls in Rijswijk de programma’s De Ontdekkers, Impulsprojecten en Helden van de Natuur uit. Deze programma’s betrekken, inspireren en houden kinderen actief door een divers aanbod aan activiteiten.

Ten eerste maken kinderen met De Ontdekkers en Impulsprojecten kennis met cultuur, sport, taal en techniek. Daarnaast brengt Helden van de Natuur hen dichter bij de natuur. Bovendien variëren de activiteiten van creatieve workshops en sportieve activiteiten tot educatieve natuurverkenningen, wat het belang van duurzaamheid en milieu benadrukt.

Verder is er voor de echte kleine sportliefhebbers Sportmix. In de zaal kunnen kinderen verschillende sporten beoefenen. Daarnaast is er ook Sport en Spel, dat plaatsvindt in de buitenlucht op het nieuwe Richard Krajicek veldje. Kortom, perfect voor een middag vol beweging en plezier!

  Activiteiten in Rijswijk voor jongeren

  Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar is er in de vakantieperiodes Expeditie Rijswijk. Ze zetten zich in om Rijswijkse activiteiten voor jongeren actief, betrokken en geïnspireerd te houden.

  Ten eerste is er een breed aanbod van voorstellingen, sportactiviteiten en workshops, zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast kunnen jongeren hun creativiteit kwijt in verschillende projecten of workshops. Bovendien zijn er ook actieve activiteiten.

  Neem bijvoorbeeld live actiespellen zoals Weerwolven en The Hunt, waar je de strijd aangaat met echte politieagenten. Verder is er naast Expeditie Rijswijk ook ‘MDT Young Talents’ voor jongeren van 12 tot 30 jaar.

  Tijdens 15 weken werken zij aan maatschappelijke projecten, ondersteund door coaches. Vervolgens draagt dit bij aan hun persoonlijke groei en de samenleving. Kortom, er is voor iedereen iets te doen en te ontdekken!

   Wat te doen in Rijswijk
   Wandelen

   Activiteiten in Rijswijk voor Ouderen & alle leeftijden

   Bij Happy Fit bieden ze activiteiten voor jong en oud aan. Zij zetten ons in voor een gezonde levensstijl in de gemeenschap.

   Ze organiseren uitdagende sportactiviteiten en creatieve workshops voor de jeugd om hun energie en talenten te ontdekken.

   Daarnaast kunnen volwassenen kiezen uit een breed aanbod aan beweegactiviteiten. Zo is er voor elke interesse en conditieniveau wat wils.

   Bovendien vinden senioren bij ons activiteiten die speciaal zijn ontworpen om hen fit en actief te houden. Het doel is een levendig en vitaal Rijswijk.