SBG BRENGT IN
BEWEGING EN VERBINDING

WIE IS SPORTIEF BESTEED GROEP?

SBG bestaat uit meer dan honderd gepassioneerde professionals die zichzelf iedere dag uitdagen om de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd met sport, beweging en positiviteit op te lossen. Sportief Besteed Groep staat namelijk voor het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet. Maar hoe zorgen we voor minder depressie en eenzaamheid? Wat is de beste manier om overgewicht te voorkomen? En hoe zorgen we dat iedereen (weer) mee kan doen in onze samenleving? 

SBG app over ons

“Met de SBG app maken we het voor iedereen makkelijker om mee te doen”

 

Waarom een SBG App?

De bovenstaande vragen beantwoorden we al 15 jaar en inmiddels met 8 werkmaatschappijen in meerdere regio’s en gemeenten. Samen met tientallen lokale partners organiseren we zodoende honderden sportieve, culturele en sociale activiteiten per week. Met de SBG app brengen we dit aanbod samen op één overzichtelijke en interactieve plek. Het maakt het voor deelnemers én organisators eenvoudiger om elkaar te vinden. Kortom, de SBG app maakt het voor iedereen makkelijker om mee te doen!

Wat heb jij aan de app?

Je kunt heel eenvoudig zien wat er bij jou in de buurt te doen is, specifieke zoekopdrachten uitvoeren en je aanmelden voor de activiteiten die je leuk vindt. Daarvoor hoef je de gratis app alleen nog maar te downloaden en eenmalig een profiel aan te maken. Daarna scroll je door de sportieve en culturele activiteiten die door lokale organisators in de SBG app zijn gezet. Met één druk op de knop meld je je aan, kom je met elkaar in contact en staat niets je meer in de weg om in beweging te komen!

Makkelijk meedoen met de SBG app!