SAMENWERKEN IN
DE SBG APP

Een initiatief van
Sportief Besteed Groep

Sportief Besteed Groep (SBG) werkt aan de actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet. Dat doen we met verschillende werkmaatschappijen in meerdere gemeenten. Zo organiseren we, samen met veel andere organisaties, tal van sportieve, culturele en sociale activiteiten voor alle leeftijden. Met de SBG app brengen we dat grote aanbod aan activiteiten nu per gemeente samen. Handig als je een activiteit zoekt, maar ook als je een activiteit organiseert.

  Je bent als organisator op zoek naar een eenvoudige, efficiënte en economische manier om de juiste doelgroepen voor jouw activiteiten te bereiken. Gevonden. Maak nu gratis een organisatiepagina aan op de SBG app, plaats je activiteiten in het overzicht en beheer alle aanmeldingen. Gewoon op je telefoon of tablet.

  \

  Groter bereik

  Breng jouw sportieve, culturele en sociale activiteiten heel eenvoudig onder de aandacht bij duizenden lokale geïnteresseerden uit verschillende doelgroepen.

  \

  Meer deelnemers

  Maak gebruik van diverse mogelijkheden om jouw doelgroepen via de app te bereiken en vergroot de deelname aan je activiteiten met gemiddeld +40%.

  \

  Beter profileren

  Zet belangrijke informatie over de organisatie op een eigen organisatiepagina, verwijs deelnemers naar je website en deel het overzicht van jouw geplande activiteiten. 

  \

  Minder administratie

  Beheer alle aanmeldingen, houd presentielijsten bij en bewaar relevante informatie in één persoonlijke en praktische applicatie op je telefoon of tablet. 

  Laten we samenwerken!

  Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. 

  Sportief Besteed Groep
  Vulcanusweg 263C
  2624 AV Delft

  015 241 11 51
  info@sbg-app.nl

   Breezy Zwaaiend vooraanzicht